Werkcode: 288822

Oude stad Utrecht in zwartwit

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Een deel van de binnenstad van Utrecht direct achter Hoog Catharijne. Te zien is Voor Clarenburg, dat uitloopt naar het kruispunt van de Lange Elisabethstraat (links), de Steenweg( rechts) en de Bakkerstraat. Ik maakte deze foto vanaf het balkon van het Mirliton Theater in Hoog Catharijne, tijdens een van de zeldzame openingen van het theater. Aangezien het Mirliton theater binnen afzienbare tijd zal worden afgebroken, is het waarschijnlijk dat dit beeld vanaf dit perspectief niet meer mogelijk wordt. Rechts is de Domtoren te zien en de toren van de Buurkerk aan de Steenweg. Ik heb deze foto in kleur online staan, maar deze bewerking is onderdeel van de serie Moderne Geschiedenis.

Over Jan vd Knaap

Sinds een paar jaar ben ik gegrepen door de fotografie en sleep ik mijn camera overal mee. Ik hou steeds meer van het abstracte en het ongrijpbare, de dingen die je niet snel opvallen. Ook hou ik van het weer en de stemming die het weer teweeg kan brengen. Ik volg geen echt vaste lijn, en mijn werk varieert van natuur tot abstract, hoewel het weer behoorlijk vaak in mijn werk terugkomt.De werken die ik op Werk aan de Muur plaats zijn standaard voorzien van het AdobeRGB(1998) kleurprofiel. Dat betekent dat de kleuren feller en sprankelender zijn. Vrijwel alle beeldschermen kunnen echter het beperktere sRGB profiel tonen, waardoor kleuren minder intens -kunnen- lijken. Een bestelde print is echter prachtig in volle kleuren uitgevoerd. Zoals het hoort. Lees hierover meer in http://www.candela-fotografie.nl/blog/kleurprofiel/

Alle werken